tisdag 9 februari 2010

Pennor

Känner att jag vill inte riktigt ha kvar min blogg, varken denna eller min pyssliga. Frågan är ju om man ska lägga ner båda och starta en ny där jag skriver om allt? Men å andra sidan är jag ju ingen regelbunden uppdaterare. Så det var ju frågan om... Får fundera lite till.

Men vad gör ni av era gamla pennor? Alltså bläck alt gel/tusch/överstrykning. Allt som inte är en blyertspenna, eller går att fylla på, men ärligt, hur många fyller på nu för tiden, om man inte har en ink fountain-penna?
Det har jag gjort inatt, sorterat pennor. ALLA mina pennor. Kollat igenom vilka som funkat, vilka som är blyerts som ska skrotas (handen på hjärtat, jag behöver inte blyertspennor från högstadiet), och vilka som funkar.
3 lådor blev det. En med all blyerts som skrotas (soporna) en låda med alla som ska vara kvar (måste sorteras igen och se vad det blev kvar) samt en låda med döda/döende pennor, som faktiskt inte ska kastas.
Nej, jag ska vara duktig och skicka dom till en snubbe i Usa. Tänkte att han kan få använda mina överblivna pennor (och det blev en hel del). Kolla in hans blogg. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar